Een wereld van smaken

Er komt weleens een moment dat je als ondernemer iets wilt veranderen. Niet omdat er per se iets mis is met het hetgeen je doet, maar omdat je voelt dat het tijd wordt voor iets nieuws. Dat gold ook voor ons, Rick en Albert van Bezooijen, oprichters van Una Más. Een paar maanden geleden begon het te kriebelen. Na de overname van Drank van Nap in Woerden, wilden we graag een nieuwe weg inslaan.

Die nieuwe weg begon met een nieuwe naam. In samenwerking met Mind Your Own Business kwamen we al vrij snel tot de naam Una Más, wat in het Spaans ‘nog één’ betekent. Hiermee willen we niet insinueren dat je moet drinken tot je erbij neer valt. Una Más zien wij als een uitroep van gezelligheid. Een moment waar je geen genoeg van kunt krijgen, waar je heel gelukkig van wordt en waarvan je hoopt dat het nooit eindigt. Denk aan een welverdiend glas wijn na een dag hard werken of een uitgebreid etentje met vrienden.

Una Más staat ook voor een wereld van smaken. Smaken die wij door middel van een unieke beleving in de winkel bij jou thuis brengen. Deze beleving wordt gecreëerd door een zeer breed assortiment, een warme, industriële uitstraling en vooral een persoonlijke aanpak. Geen vraag is ons te gek. Of je nu zelf een uitgebreide wijnkenner bent of alleen af en toe een speciaalbiertje koopt, bij Una Más kan iedereen binnenlopen. Jouw unieke gevoel, daar gaat het om!

Op dit moment hebben we drie vestigingen: in Delft, in winkelcentrum De Hoven, in Rotterdam, in winkelcentrum Binnenhof en in Woerden, in winkelcentrum Snel en Polanen.

Houd onze nieuws pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, assortimentsuitbreidingen en leuke aanbiedingen.