Geschenken

Je hebt vast mensen in je omgeving die je heel blij maakt met een mooie fles wijn of een bierpakket. Voor de mooiste geschenken ben je bij Una Más aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen de juiste fles uit te zoeken op basis van de voorkeuren die je aan ons doorgeeft. Natuurlijk afgestemd op degene die het cadeau ontvangt. Weet je niet precies waar de ontvanger van houdt? Dan is de speciale Una Más cadeaukaart ook een goede optie. Je kunt zelf de waarde bepalen. Het bedrag op de cadeaukaart kan in één keer, of meerdere keren, besteed worden. Het resterende bedrag op de kaart blijft onbeperkt geldig. Vraag er naar in de winkel.

Zelf samenstellen
Nog mooier is het misschien wel om zelf een cadeaupakket voor de ontvanger samen te stellen. Misschien weet je wel wat de lievelingswijn van die persoon is. Of hebben jullie ooit samen een speciaalbiertje gedronken die jullie beide heel erg is bijgebleven. Alles is mogelijk! Wij pakken de selectie feestelijk voor je in!

Ook dit jaar hebben we met veel zorg een mooie, ruime geschenkenfolder samengesteld. Ben je op zoek naar een cadeau op maat? Kom dan gerust langs in één van onze vestigingen!