Wijn- en bierproeverijen

Drinken begint met proeven. Alleen door goed te proeven, ontdek je waar jouw voorkeuren liggen op het gebied van wijn, bier of andere soorten drank. Kies je voor droog, bitter, zurig, fruitig of één van de talloze andere smaken die er zijn?

Una Más organiseert regelmatig gezellige wijn– en bierproeverijen. Een inspirerende en veelzijdige middag of avond waarbij je samen met vrienden, zakenrelaties of familieleden de mogelijkheid krijgt om veel verschillende soorten wijn en bier van over de hele wereld te proeven. Een vinoloog of bierkenner deelt zijn of haar kennis en je krijgt alle ruimte om vragen te stellen over alle dranken die voorbij komen. Je gaat kortom wijzer naar huis dan je gekomen bent!

Een proeverij bij jou thuis organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag je slijter naar de mogelijkheden.

Jaarlijks wordt ook een aantal grote belevingsproeverijen georganiseerd. Zo hebben wij in het verleden verschillende bier en whisky festivals georganiseerd in o.a. de Laurenskerk in Rotterdam en de Janskerk in hartje Utrecht.

Gin & Rum Festival
Jaarlijks organiseren wij door het gehele land diverse Gin & Rum festivals. Op verschillende spraakmakende locaties komen meer dan honderd soorten gin & rum varianten bij elkaar om u kennis te laten maken met deze merken. Een compleet gin en rum paradijs, dus. Geniet samen met vrienden van fullsize G&T’s, heerlijke lounge deuntjes en met diverse foodstands op het terrein kom je ook qua snacks helemaal niets te kort!

Tickets en info via: www.ginenrumfestival.nl

Houd onze social media in de gaten voor informatie en updates over alle evenementen!

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.