Gevulde pasta met champignons

Breng een stukje Italië naar je bord met een smakelijke gevulde pasta met champignons! Combineer het gerecht met een prachtige Italiaanse wijn (van de maand) en geniet volop! Ingrediënten voor 2 personen 500 gram kastanje champignons …

De perfecte runderstoof

In de perfecte runderstoof zit veel geduld. Verras jezelf met een smaakexplosie door dit recept te combineren met de Conde de San Cristobal! Ingrediënten voor 4 personen 1,5 kg runderschouderstuk 100 gram fijngesneden pancetta 500…

Flammkuchen met paddenstoelen en courgette

De herfst is officieel begonnen; start dit seizoen met een gerecht op basis van paddenstoelen! De Flammkuchen met paddenstoelen en courgette is heerlijk bij de Dandy de Cidrô Tinto; één van de wijnen van onze wijnhuis van de maand! Ingrediënten…

Gegrilde groenten van de BBQ

Laten we proosten met een glas rosé van Elixir de Provence met een heerlijke salade van gegrilde groenten van de BBQ. Met wie ga jij hier van genieten? Ingrediënten voor 4 personen 1 aubergine1 courgette2 rode paprika's2 gele paprika's200…

Zalm van de BBQ

Voor de maand augustus hebben wij een prachtig recept met Zalm van de BBQ gekozen, dit gerecht combineren we met een mooie frisse witte wijn uit Noord-Spanje, namelijk: Pazo de San Mauro Albariño. Ingrediënten 4  zalmfilets (á 150…

Tagliatelle met zeevruchten

Start de maand met een heerlijke pasta met zeevruchten. Perfect te combineren bij onze wijn van de maand: Zín Fiano. Met deze wijn wordt dit gerecht echt een feestje!  Ingrediënten voor 4 personen: 250 gram tagliatelle 400 gram zeevruchten 2…

Salade geitenkaas

Een ontzettend lekker gerecht dat binnen enkele stappen gemaakt is; een frisse salade met geitenkaas. Heerlijk om met de Regis Jouan Menetou Salon te proosten! Ingrediënten voor 4 personen: 150 gram gemengde sla 50 gram pijnboompitten 250…

Citroenrisotto met garnalen en zeekraal

We starten de maand al goed met prachtige zonnestralen. Voor de maand mei hebben wij ook weer een heerlijk recept. Risotto valt tenslotte altijd goed in de smaak! Dit gerecht gaat fantastisch samen met de wijn van de maand: de Chablis van het…

Vistaco’s met avocado en mango

De lente is begonnen en daar hoort een heerlijk fris lentegerecht bij. Het zuur van de limoen met het romige van de avocado en het tropische van de mango gaan goed samen met een glas Delheim Chenin Blanc. Benodigdheden voor 4 personen: 800…

Kabeljauw met kruidenkorst en gegrilde tomaatjes

Op je opzoek naar een heerlijk gerecht wat ook nog eens makkelijk te berieden is? Dan is dit wat voor jou! Het gerecht past perfect bij een glas van de Endrizzi Müller Thurgau. Benodigdheden voor 4 personen: 4 kabeljauwfilets 300 gram…