De feestdagen zijn voorbij. Tijd om alles op een lager pitje te zetten! Met een heerlijke pasta en bijpassende wijn (van de maand), keert de rust weer terug. Geniet van de verassende smaken!
Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram rundergehakt
- 300 gram tagliatelle
- 1 pot pastasaus
- 125 gram spekblokjes
- 1 eetlepel fijngehakte platte peterselie
- 1 rode ui
- 1 eetlepel olijfolie
- Peper en zout
Bereiding
Pak een koekenpan en verhit de olijfolie. Bak hierin de spekblokjes knapperig. Voeg vervolgens de ui toe en bak deze in circa 3 minuten mee. Voeg het gehakt toe en bak rul.
Voeg vervolgens de pastasaus toe en laat dit voor 15 minuten pruttelen op een lage stand. Kook in de tussentijd de tagliatelle beetgaar. Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de fijngehakte peterselie. Geniet er extra veel van door te combineren met de Tempore Generación ’20!
Recept en foto van boodschappen.nl