Recept van de maand: salade met kip en pesto-yoghurt dressing

De tijd van stamppot en erwtensoep is officieel voorbij, zo kunnen we toch wel stellen. We zijn inmiddels verblijd met de eerste echte warmen dagen van het jaar en hopen dat er nog velen gaan komen. Voor het eerstvolgende moment dat de zon weer…

Recept van de maand: huisgemaakte bitterballen

Met Koningsdag in aantocht is er natuurlijk maar één snack die bij ons opkomt om te serveren tijdens het feest. Bitterballen! En dan niet uit de diepvries, maar zelfgemaakt. Hou er rekening mee dat je met deze bitterballen wel een stukje langer…

Recept van de maand: pasta met pancetta en groene asperges

Een Italiaanse pasta is altijd een succes. Onderstaande pasta heeft iets weg van een pasta carbonara, maar dan wordt er een mooie groente aan toegevoegd: groene asperges. Deze zijn in het seizoen vanaf februari tot ongeveer juni. Ze hebben een…
revcept van de maand una mas pasta met tonijn

Recept van de maand: gegrilde tonijn met wasabisaus

Gegrilde tonijn met wasabisaus en pasta Hoofdgerecht, 30 min. bereiden, vier personen Ingrediënten 4 tonijnfilets olijfolie om te bakken 100 ml witte wijn 50 ml (witte wijn) azijn 1 sjalot 100 gram roomboter wasabi naar smaak …
,

Recept van de maand: een vlammende taart

De flammkuchen (ook wel tarte flambée genoemd) is afkomstig uit de Elzas, het grensgebied tussen Frankrijk en Duitsland. Het begon allemaal bij de belangrijke Alsace bakkers. Zij gebruikten overgebleven deeg als proefdeeg om de temperatuur…

Recept van de maand: ossenhaas met jus

Recept van de maand: Ossenhaas met jus De feestdagen vragen om goed eten. Heerlijk dineren met vrienden en familie, daar draait het om in december. Voor deze speciale maand hebben wij dan ook een passend recept geselecteerd. Een mooi stuk vlees…

Voorbereid de winter in!

Una Más is jouw bron van inspiratie voor de decembermaanden De dagen worden korter en de temperatuur zakt langzaam naar nul. Het is zover: de decembermaanden zijn in zicht. Een koude, maar heel gezellige tijd, die we met veel vrienden en familieleden…

Recept van de maand: hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken paddenstoelenmelange We trappen ons receptenblog af met een echte klassieker in het herfstseizoen. Beter bekend als het wildseizoen. Voor Una Más is het wildseizoen een feestje: er zijn ontzettend…

Een nieuwe naam, een nieuwe start

Een wereld van smaken Er komt weleens een moment dat je als ondernemer iets wilt veranderen. Niet omdat er per se iets mis is met het hetgeen je doet, maar omdat je voelt dat het tijd wordt voor iets nieuws. Dat gold ook voor ons, Rick en Albert…