Het recept van de maand oktober staat in het teken van herfst en Halloween. Daarom een zeer toepasselijke pompoenschotel, die je binnen vijftig minuten in elkaar flanst.
Pompoenschotel met geitenkaas (4 personen)
Ingrediënten
…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Pompoenschoel.jpg467700adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-10-02 09:21:142020-03-26 11:37:26Recept van de maand: pompoenschotel met geitenkaas
Recept van de maand: zelfgemaakte hamburgers
Bereidingstijd: twintig minuten (voor vier hamburgers)
Ingrediënten:
500 gram rundergehakt
2 kleine uien
1 teentje knoflook
halve theelepel pikante paprikapoeder
1/4 theelepel…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Huisgemaakte-Hamburgers.jpg467700adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-09-01 10:07:592021-02-01 09:39:27Recept van de maand: huisgemaakte hamburgers
Recept van de maand: tapas!
Omdat we nog lang niet uitgezomerd zijn, leek het ons een heerlijk idee om qua recept nog even de Zuid-Europese kant op te gaan. Daarom hebben we voor het recept van de maand augustus drie lekkere tapasrecepten voor…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/08/augustus.jpg8531280adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-08-01 13:36:332021-02-01 09:39:22Recept van de maand: tapas!
Het recept van de maand juli staat in het teken van de barbecue. Organiseer een heerlijk avondje met vrienden en serveer gegrilde forel met avocadosalsa. Wij hebben er alvast een geweldige wijn bij gezocht. De uit Sicilië afkomstige Leone d’Alemerita…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/07/photo-1500479934455-19d7e212f4f8-scaled.jpg17072560adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-07-01 09:00:052018-07-01 09:00:05Recept van de maand: gegrilde forel met avocadosalsa
De maand juni krijgt bij Una Más een Spaans tintje. Met de heerlijke zomeravonden die eraan gaan komen is er niets lekkerder dan met een grote groep vrienden te genieten van een echte Spaanse paella. Lees hieronder hoe je dit gezellige gerecht…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/06/paella-926303_1280.jpg8531280adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-06-01 10:00:292021-02-01 09:39:17Recept van de maand: paella met kip en gamba's
De tijd van stamppot en erwtensoep is officieel voorbij, zo kunnen we toch wel stellen. We zijn inmiddels verblijd met de eerste echte warmen dagen van het jaar en hopen dat er nog velen gaan komen. Voor het eerstvolgende moment dat de zon weer…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/05/chicken-breast-filet-2215709_1280-e1524660410204.jpg451780adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-05-01 09:00:012021-02-01 09:39:14Recept van de maand: salade met kip en pesto-yoghurt dressing
Met Koningsdag in aantocht is er natuurlijk maar één snack die bij ons opkomt om te serveren tijdens het feest. Bitterballen! En dan niet uit de diepvries, maar zelfgemaakt. Hou er rekening mee dat je met deze bitterballen wel een stukje langer…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/04/Bitterballen.jpg6671000adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-04-01 09:00:232021-02-01 09:39:11Recept van de maand: huisgemaakte bitterballen
Een Italiaanse pasta is altijd een succes. Onderstaande pasta heeft iets weg van een pasta carbonara, maar dan wordt er een mooie groente aan toegevoegd: groene asperges. Deze zijn in het seizoen vanaf februari tot ongeveer juni. Ze hebben een…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/03/Recept-Una-Mas-maart-18.jpg540960adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-03-02 15:39:242021-02-01 09:39:05Recept van de maand: pasta met pancetta en groene asperges
Gegrilde tonijn met wasabisaus en pasta
Hoofdgerecht, 30 min. bereiden, vier personen
Ingrediënten
4 tonijnfilets
olijfolie om te bakken
100 ml witte wijn
50 ml (witte wijn) azijn
1 sjalot
100 gram roomboter
wasabi naar smaak
…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/02/ReceptvandeMaand_UnaMas_tonijnmetpasta.jpg6821024adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-02-02 13:38:462021-02-01 09:38:53Recept van de maand: gegrilde tonijn met wasabisaus
De flammkuchen (ook wel tarte flambée genoemd) is afkomstig uit de Elzas, het grensgebied tussen Frankrijk en Duitsland. Het begon allemaal bij de belangrijke Alsace bakkers. Zij gebruikten overgebleven deeg als proefdeeg om de temperatuur…
https://una-mas.nl/wp-content/uploads/2018/01/Recept-blog-januari.jpg419700adminhttps://una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2018-01-10 17:36:282021-02-01 09:38:34Recept van de maand: een vlammende taart
Recept van de maand: pompoenschotel met geitenkaas
Recept van de maand: huisgemaakte hamburgers
Recept van de maand: tapas!
Recept van de maand: gegrilde forel met avocadosalsa
Recept van de maand: paella met kip en gamba's
Recept van de maand: salade met kip en pesto-yoghurt dressing
Recept van de maand: huisgemaakte bitterballen
Recept van de maand: pasta met pancetta en groene asperges
Recept van de maand: gegrilde tonijn met wasabisaus
Recept van de maand: een vlammende taart