Dit keer hebben we een lekker winters gerecht uit ons receptenboek gehaald. Het is geen moeilijk gerecht, maar heeft wel even de tijd nodig. Laat het een paar uur pruttelen en des te lekkerder zal het worden. Tijd voor: hachee!
Ingrediënten
…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/UnaMas_Hachee_ReceptFebruari.jpg7681366Rianne van der Meerhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngRianne van der Meer2021-02-01 14:31:422021-02-01 14:31:42Hachee
Ingrediënten
3-4 personen
750 gr sukade
200 ml rode wijn
2 laurierblaadjes
2 el roomboter
2 kruidnagels
2 tl oregano
1 tl tijm
1 grote ui
1 teen knoflook
100 ml runderbouillon
2 el bloem
…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/Italiaans_stoofvlees.jpg7681366Rianne van der Meerhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngRianne van der Meer2021-01-07 13:06:452021-01-08 12:41:22Italiaans stoofvlees
Ingrediënten
1 varkenshaas van ca. 300 gram
150 gr ontbijtspek
versgemalen peper
1 tak rozemarijn
2 takjes tijm
2 rode uien
400 gram (kastanje) champignons,
olijfolie of boter, om in te bakken.
Extra:
…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/UnaMas_Recept_Kerstvarkenshaas.jpg9001440Rianne van der Meerhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngRianne van der Meer2020-12-18 09:44:122020-12-18 09:44:12Varkenshaas uit de oven met spek
Deze maand hebben we een heerlijke lamsbout op het menu staan.
Ondanks dat het weer kouder wordt steken we toch lekker de BBQ aan.
Ingrediënten:
1 Lamsbout zonder been
75 ml Olijfolie
2 eetlepels witte-wijnazijn
1 eetlepel…
Deze maand het favoriete gerecht van Marion, filiaalmanager Una Más Snel & Polanen, rundvlees in rode wijn met pasta. Een heerlijke stoofschotel voor het najaar gecombineerd met pappardelle, sucadelapjes, tomatensaus en Italiaanse kruiden. Bij…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Rundvlees-in-Rode-Wijn.jpg372672adminhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2019-10-01 11:04:552021-01-11 12:57:23Rundvlees in rode wijn met pasta
Voor de maand augustus hebben wij weer een heerlijk gerecht voor u uitgekozen, namelijk Biefstuktataki met knapperig sesamkorstje.
Dit gerecht is heerlijk fris en perfect voor een zomerse dag. Probeer het eens te combineren met een licht gekoelde…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Biefstuk-Tataki.jpg467469adminhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2019-08-01 08:00:462020-03-26 11:34:14Recept van de maand: Biefstuk tataki met knapperig sesamkorstje
Voor juni gaan we aan de slag met een mooi stuk entrecote.
Om dit mooie stuk vlees een twist te geven gaan we aan de gang met koffie.
Ingrediënten:
25 gram koffiebonen
1 teen knoflook
2 cm gember
1 eetlepel donkere basterdsuiker
…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Entrcote-met-Koffierum.jpg500334adminhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2019-06-03 11:29:172020-03-26 11:34:40Recept van de maand: Entrecote met heerlijke koffierub
In mei steken wij de BBQ aan!
Perfect voor een gezellige avond zijn de Siciliaanse knoflookgarnalen, simpel te maken en super om te delen.
Ingrediënten:
500 g diepvries reuzengarnalen (ontdooid)
1 perssinaasappel
…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Siciliaanse-Knoflookgarnalen.jpg280588adminhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2019-05-01 10:39:322020-03-26 11:34:58Recept van de Maand: Siciliaanse knoflookgarnalen
Lentequiche met asperges, broccoli en garnalen
Of u nu heerlijk gaat brunchen met Pasen of liever uitgebreid dineert.
Deze heerlijke Lentequiche kunt u zowel warm, lauw of koud eten!
Ingrediënten:
70 g…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Lentequiche.jpg297445adminhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2019-04-01 08:30:492020-03-26 11:35:21Recept van de Maand: Lentequiche met asperges, broccoli en garnalen
Frisse lentesalade met makreel, kriel en radijs.
De lente komt er weer aan daarom kiezen wij in maart voor een salade. Een heerlijke frisse salade met makreel, kriel en radijsjes. Een gerecht om lentekriebels van te krijgen!
Ingrediënten:
…
https://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2019/11/Una-Mas-Recepten-Frisse-Lentesalade.jpg297445adminhttps://www.una-mas.nl/wp-content/uploads/2020/03/Una-Mas-Logo-1.pngadmin2019-03-01 09:00:282021-02-01 09:37:08Recept van de maand: Frisse lentesalade
Hachee
Italiaans stoofvlees
Varkenshaas uit de oven met spek
Provençaalse lamsbout
Rundvlees in rode wijn met pasta
Recept van de maand: Biefstuk tataki met knapperig sesamkorstje
Recept van de maand: Entrecote met heerlijke koffierub
Recept van de Maand: Siciliaanse knoflookgarnalen
Recept van de Maand: Lentequiche met asperges, broccoli en garnalen
Recept van de maand: Frisse lentesalade