Wil je met Pasen even uitpakken, dan is deze cocktail alles wat je nodig hebt. De Bellini!🐣  Ingewikkeld? Wel nee! Het enige wat je nodig hebt is perziksap, een lekkere champagne, prosecco of cava en een losse perzik.

Ingrediënten

40 ml perzikpuree of perziksap
80 ml Champagne , prosecco of een cava
garnering: perzik


Instructies

Begin met het maken van de perzikpuree door 1-2 perzikken te wellen in kokend water
Als het vel los laat, snijd je de perzik in stukjes en leg je ze terug in het water met 4 eetlepels suiker
Dit pureer je tot je een mooie perzik puree krijgt. Proef of deze op smaak is en voeg naar smaak suiker of water toe
Zet dit in min. een half uur in de koelkast
Vul nu je champagneglas voor 1/3 met perzikpuree
Voeg de prosecco geleidelijk toe en vul tot de rand van het glas
Even roeren met een barlepel
Garneer met mooi perzikje, die je als een Venetiaanse veer op het glas garneert


Tip:
onze cava ‘ Blanc de Blanc van Raventos | Blanc’ is hier perfect voor!