Deze maand hebben we een feestmaaltje voor je: nacho ovenschotel met gehakt. Lekker als avondeten, maar ook voor bij de borrel! Dit EK kan niet meer stuk!

 

Wat heb je nodig (ingrediënten):

• 300 gram rundergehakt
• 100 gram cheddar kaas (geraspt)
• 1 zak nachos (185 gram)
• 1 blikje mais (uitgelekt)
• 1 rode ui
• 1 ui
• 1 jalapeno peper
• 2 teentjes knoflook

Lekker voor erbij: zure room en guacamole om in te dippen.

 

Zo maak je het:

Snipper de uitjes en snij de knoflook fijn. Hou het rode uitje apart (die gebruiken we later). Verhit een beetje olie in de koekenpan en fruit het uitje en de knoflook even aan. Voeg het gehakt toe, rul bruin en kruid ondertussen met de taco kruidenmix. Voeg op het laatst het blikje mais toe en bak dit even kort mee. Neem een ruime ovenschaal en verdeel wat van de nachos op de bodem.