Loading…
bierproeverij_unamás

Wijn– en bierproeverijen

Drinken begint met proeven. Alleen door goed te proeven, ontdek je waar jouw voorkeuren liggen op het gebied van wijn, bier of andere soorten drank. Kies je voor droog, bitter, zurig, fruitig of één van de talloze andere smaken die er zijn?

Una Más organiseert regelmatig gezellige wijn– en bierproeverijen. Een inspirerende en veelzijdige middag of avond waarbij je samen met vrienden, zakenrelaties of familieleden de mogelijkheid krijgt om veel verschillende soorten wijn en bier van over de hele wereld te proeven. Een vinoloog of bierkenner deelt zijn of haar kennis en je krijgt alle ruimte om vragen te stellen over alle dranken die voorbij komen. Je gaat kortom wijzer naar huis dan je gekomen bent!

Een proeverij bij jou thuis organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag je slijter naar de mogelijkheden.

Jaarlijks wordt ook een aantal grote belevingsproeverijen georganiseerd. Met onze samenwerkingspartner Mitra Rialto hebben we in 2017 bier- en whisky proeverijen gehouden in de Janskerk in Utrecht en de Laurenskerk in Rotterdam. Ook vond de eerste editie van Gin Festival Utrecht in 2017 plaats.

Gin Festival
Na het succes van vorig jaar, wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018 de tweede editie van Gin Festival Utrecht georganiseerd. In de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein kun je tussen 15:00uur en 22:00uur meer dan honderd soorten gin ontdekken. Een compleet gin paradijs, dus. Geniet samen met vrienden van fullsize G&T's, heerlijke lounge deuntjes en met diverse foodstands op het terrein kom je ook qua snacks helemaal niets te kort!
 

Tickets en info via: http://ginfestival.nl/tickets-gin-festival-utrecht/

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor informatie en updates over alle evenementen in 2018!