Una Más is jouw bron van inspiratie voor de decembermaanden

De dagen worden korter en de temperatuur zakt langzaam naar nul. Het is zover: de decembermaanden zijn in zicht. Een koude, maar heel gezellige tijd, die we met veel vrienden en familieleden doorbrengen. Sinterklaasavond, Kerstmis, Oud en Nieuw: het komt er allemaal aan en we gaan ons langzamerhand weer druk maken over wat we gaan eten, drinken en geven!

Una Más betekent jouw helpende hand in deze drukke periode. Zoek je nog een mooi kerstpakket voor je zakenrelatie, met een exclusieve drank, mooi vormgegeven in een stijlvolle verpakking? Of wil je vast wijnen selecteren voor het kerstdiner met de familie? Loop eens binnen in één van onze winkels. Onze bevlogen medewerkers denken met je mee op alle vlakken, zodat jij met een gerust gevoel de koude wintermaanden in kunt gaan.

Houd vooral ook onze nieuwspagina in de gaten: hierop delen wij maandelijks seizoensgerelateerde recepten die je de benodigde inspiratie kunnen bieden voor een heerlijk diner. Uiteraard krijg je van ons ook een uitgebreid wijnadvies.