Loading…

ASSORTIMENT

Una Más streeft naar een uitgebreid assortiment op het gebied van wijnen, (speciaal)bieren, gedistilleerde dranken en aperitieven. Onze slijters zijn er voor opgeleid om je te helpen bij je keuzes. We bieden producten aan vanuit alle windstreken van de wereld. Zo hebben we prachtige, bekendere wijnen uit Italië, Frankrijk en Chili. Ons bierassortiment bestaat uit circa vierhonderd speciaalbieren. We zijn trots op onze regionale bierbrouwers, waar wij je graag meer over vertellen. Maar ook bieden wij hele speciale bieren uit het buitenland. Ons dynamische bierassortiment wisselt elke week, zodat wij jou telkens kunnen verrassen. 

Het assortiment gedistilleerde dranken is groot: van whisky, rum en gin, tot aan jonge jenever en geweldige likeuren. Natuurlijk zijn de standaard merken bij ons aanwezig, maar wij verrassen je ook graag met bijzondere producten. Ben je opzoek naar iets speciaals en kun je het nergens vinden? Vraag het dan aan onze slijter, die graag opzoek gaat om die ene speciale drank voor jou te vinden.

Proeven mag. In onze winkels staan regelmatig flessen open om je kennis te laten maken met producten. Wil je proeven? Vraag het onze slijter!