Loading…

Recept van de Maand: Rundvlees in rode wijn met pasta

Deze maand het favoriete gerecht van Marion, filiaalmanager Una Más Snel & Polanen, rundvlees in rode wijn met pasta. Een heerlijke stoofschotel voor het najaar gecombineerd met pappardelle, sucadelapjes, tomatensaus en Italiaanse kruiden. Bij dit gerecht past perfect de wijn van de maand: Brolio, een Chianti Classico. Ingrediënten: 650 gram sukadelappen 1 el tarwebloem 2 el milde […]

Recept van de maand: Gevulde Kipfilet

Het favoriete gerecht van Yvonne, filiaalmanager Una Más Terwijde is Kipfilet gevuld met brie en een jasje van spek. Dit gerecht kun je gemakkelijk combineren met een lichte salade als een stevigere maaltijd met hollandse groenten. Of het nu nog zomer of al herfst is in september, deze kip kunt u altijd eten!   Ingrediënten: […]

Recept van de maand: Entrecote met heerlijke koffierub

Voor juni gaan we aan de slag met een mooi stuk entrecote. Om dit mooie stuk vlees een twist te geven gaan we aan de gang met koffie. Ingrediënten: 25 gram koffiebonen 1 teen knoflook 2 cm gember 1 eetlepel donkere basterdsuiker 3 theelepels tabasco 1 theelepel grof zeezout 1 eetlepel traditionele olijfolie 4 entrecotes […]

Recept van de Maand: Siciliaanse knoflookgarnalen

In mei steken wij de BBQ aan! Perfect voor een gezellige avond zijn de Si­ci­li­aan­se knof­look­gar­na­len, simpel te maken en super om te delen. Ingrediënten: 500 g diepvries reuzengarnalen (ontdooid) 1 perssinaasappel 15 g verse tijm 2 tenen knoflook 4 el olijfolie extra vierge 280 g trostomaten 2 rode uien Bereiding: Pel de garnalen en verwijder […]